2018: jouw jaar!

2018: jouw jaar!

De feestdagen zijn net voorbij en het is alweer januari: tijd voor je goede voornemens. Heb je ook met jezelf afgesproken dat 2018 jouw jaar wordt? Het jaar waarin je wilt investeren in jezelf en in je toekomst? Eindelijk een carrièreswitch en meer je hart gaan volgen? Tijd nemen voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling? Dan is de SRN-opleiding precies wat je zoekt om je goede voornemens te realiseren: je leert het ambacht van reïncarnatie- en regressietherapie en tegelijkertijd werk je aan je eigen innerlijke groei.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de SRN- introductiedag op zondag 7 januari in Utrecht! En geef zo vorm aan jouw goede voornemens.

Wat kun je verwachten? Je krijgt uitleg over wat een trauma is en hoe het in je leven doorwerkt. Ook leer je hoe ervaringen tijdens de jeugd, geboorte, zwangerschap of vorige levens je kunnen beïnvloeden. We nemen je mee op reis – via een groepsvisualisatie – naar een van je vorige levens en er wordt in de middag een demonstratiesessie gegeven met een van de deelnemers (uiteraard op vrijwillige basis). En natuurlijk krijg je gedurende de dag voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Dus een inspirerend begin van 2018? Meld je gauw aan!

Hieronder de informatie nog eens op een rij:

  • Wat: introductiedag SRN (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland)
  • Wanneer: zondag 7 januari 
  • Waar: Cremerstraat 390, 3532 BS Utrecht
  • Tijd: 10-17 uur

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je je opgeven?

  • Download en verstuur het inschrijfformulier voor de introductiedagen van de opleiding in 2018 of
  • bel 06-36143800.