Opstellingen & Voorouderregressie

Datum:
13 oktober 2019

Docent(en):

Categorie(ën)

Bij- en nascholing , Masterjaar

Het is altijd fijn om extra tools in handen te hebben die je in je praktijk kunt inzetten waar nodig. Deze module is erop gericht beide extra tools te demonstreren; dus zowel het gebruik van de opstelling methode als de voorouderregressie, waarna er in groepjes zelf geoefend gaat worden. Na afloop van de module ben je dan in staat om de extra tools direct in te zetten in je eigen praktijk. Verwacht dus geen dag vol theorie, maar een dag van horen/zien/doen!

De module is geschikt voor reïncarnatie-en regressietherapeuten en tweede jaars van de opleiding.

Er zijn diverse soorten opstellingen ( bijv. familie- opstellingen, organisatie –opstellingen, etc.) met allemaal hun eigen technieken. De techniek die tijdens de module gedemonstreerd zal worden is een variant op de “ gebruikelijke “ regressiesessie op de matras. Het oogt uiterst simpel en dat is het ook, maar door de extra dimensie van de opstelling en het gebruik maken van overgangsobjecten is het voor bepaalde cliënten dé manier van aanpak.

Ook de voorouderregressie is zo’n simpele, maar uiterst doeltreffende methode. In haar praktijk past Sylvia deze methode vooral toe als blijkt dat er -na de gebruikelijke herbelevingsgebieden bezocht te hebben – “toch nog iets blijft knagen” bij cliënt. Iets dat verder gaat dan bijv. In de conceptie/ zwangerschap / en geboortesessies zijn op te lossen.

Het is een vol programma, maar mocht blijken dat (sommige) deelnemers nog een extra dag nodig hebben om het e.e.a. te integreren en nog extra onder begeleiding willen oefenen dan is er de mogelijkheid om in onderling overleg hiervoor een extra module dag in te plannen.