Spirituele regressie

Datum:
24 november 2019
Kosten:
Op aanvraag

Docent(en):

Marianne Zwaneveld
Gastdocente

Categorie(ën)

Bij- en nascholing , Masterjaar

Veel reïncarnatietherapeuten hebben wel gehoord van de boeken van Michael Newton, waarin hij zijn Life Between Lives-therapie uiteenzet. Misschien heb je wel een van zijn boeken gelezen. Newton is de oprichter van The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy (TNI) in de Verenigde Staten. Hij is beroemd geworden door zijn empirisch onderzoek naar de kosmologie van het hiernamaals of het tussenbestaan, het leven tussen twee aardse levens in.

Twee van zijn boeken beschrijven uitvoerig ‘het leven in het tussenbestaan’. Een ander boek is speciaal voor therapeuten, maar het is niet vertaald. En er is een boek met casebeschrijvingen. Marianne heeft voor deze module een model samengesteld waarmee je als reïncarnatietherapeut direct aan de slag kunt.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Wat is een Spirituele Regressie?
  • Voor welke cliënten is deze bruikbaar?
  • Met welk doel doe je een Spirituele Regressie?
  • Waar in het proces doe je een Spirituele Regressie?
  • Hoe begeleid je een Spirituele Regressie (voorgesprek, inductie, vorig leven met sterfervaring, naar het tussenbestaan)?
  • Welke resultaten kun je verwachten?

We hebben het onder andere over de gids, herstellende energie, lijnen van vorige levens naar het huidig leven, je primaire zielengroep, afspraken die zielen in het tussenbestaan met elkaar maken, de Raad van Wijzen, eventuele taken in het tussenbestaan en plannen van het toekomstige leven.

Omdat een Spirituele Regressie (veel) langer duurt dan een gewone sessie, ontbreekt de tijd om ter plekke een demo te geven, maar Marianne zal enkele saillante onderwerpen demonstreren aan de hand van geluidsopnamen.
Deze workshop is bedoeld voor alle (bijna) afgestudeerde reïncarnatietherapeuten.