De opleiding aan de SRN duurt twee jaar en start in januari van elk jaar. Aan het einde van deze twee jaar is de mogelijkheid om een verdiepende derde jaar te volgen. We geven de meeste lesblokken van de praktijkopleiding en bij- en nascholingen in het SAG-gebouw te Utrecht (Van Meursstraat 21).

In de eerste twee jaar zijn de lesdagen verdeeld over dertien lesweekenden (op zaterdag en zondag) per jaar. In het derde verdiepingsjaar zijn er tien lesdagen.

De lesdagen beginnen om 10.00 uur in het SAG-gebouw. De eindtijd is meestal 17.00 uur.

De supervisiedagen vinden plaats in de praktijken van de docenten en supervisoren. Welke dag dat is, wordt samen in overleg met de docent vastgesteld. Dat is wel zo flexibel. De aanvangs- en sluitingstijd van deze dagen komen meestal overeen met die van de lesdagen.

De bereikbaarheid van het SAG-gebouw is uitstekend: voldoende parkeergelegenheid! Op zaterdag kun je gratis parkeren binnen vijf minuten loopafstand; op zondag is dat bij het SAG-gebouw gratis. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereizen: het SAG-gebouw ligt op twintig minuten lopen van Centraal Station Utrecht en er stoppen diverse bussen in de buurt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het bureau SRN