Dromen van een nieuw begin…

Dromen van een nieuw begin…

Ben je ook al terug van je welverdiende vakantie? En had je die ook zo hard nodig? Weg van de dagelijkse routine! Even een pas op de plaats! Eindelijk tijd om te ontspannen, om de gedachten te laten gaan en misschien om te dromen over een nieuwe stap in je leven…Wat als ik een opleiding ga volgen? Een opleiding die me dichter bij mezelf brengt? Een opleiding, gedegen en professioneel, waarin ik leer hoe ik anderen kan helpen om meer zichzelf te zijn?

Als je ook voelt, dat de tijd rijp is om iets nieuws te beginnen, kom dan naar de SRN-introductiedag op zondag 10 september in Utrecht! Je zal aan het einde van de dag vol inspiratie zijn voor jouw volgende stap in het leven.

Wat kun je verwachten? Je krijgt uitleg over wat een trauma is en hoe het in je leven doorwerkt. Ook leer je hoe ervaringen tijdens de jeugd, geboorte, zwangerschap of vorige levens je kunnen beïnvloeden. We nemen je mee op reis – via een groepsvisualisatie – naar een van je vorige levens en er wordt in de middag een demonstratiesessie gegeven met een van de deelnemers (uiteraard op vrijwillige basis). En natuurlijk krijg je gedurende de dag voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Dus doen toch? Meld je gauw aan!

Hieronder de informatie nog eens op een rij:

  • Wat: introductiedag SRN (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland)
  • Wanneer: zondag 10 september 
  • Waar: Cremerstraat 390, 3532 BS Utrecht
  • Tijd: 10-17 uur

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je je opgeven?

  • Download en verstuur het inschrijfformulier voor de introductiedagen van de opleiding in 2018 of
  • bel 06-36143800.