Een duurzaam geschenk

Een duurzaam geschenk

December, de feestmaand. Cadeautjes voor elkaar en samen uitgebreid eten. De nieuwsberichten benadrukken het belang van duurzaamheid voor het klimaat en de leefbaarheid op aarde. En dus eten we minder vlees en geven we elkaar duurzame cadeaus. En dan zijn de feestdagen voorbij…

Maar hoe zit het met de “innerlijke duurzaamheid”? Met het van binnen voelen dat je in evenwicht bent, dat je tevreden bent over je relaties, je werk en je leven? Iedereen maakt in het leven fijne en moeilijke momenten mee. Soms laten moeilijke of zelfs traumatische ervaringen hun sporen na en halen je op onverwachte momenten uit je evenwicht. Of soms zit je vast in een baan die je geen voldoening meer geeft en waarin je talenten niet echt tot bloei kunnen komen. In een duurzame wereld zou iedereen vanuit innerlijk evenwicht en zijn eigen talenten een bijdrage moeten kunnen leveren.

Als je graag jouw innerlijk evenwicht wil verstevigen en je talenten wil inzetten om anderen te helpen een meer “innerlijke duurzaamheid” te bereiken, dan is nu misschien het moment voor een nieuwe uitdaging: volg de twee-jarige regressie- en reïncarnatietherapie opleiding bij de SRN! Verrijkt door haar 32-jarige ervaring op het gebied van reïncarnatie- en regressietherapie biedt de SRN je een stevige basis om je te profileren als zelfstandig regressie-en reïncarnatietherapeut zodat je mensen kunt helpen weer dichter bij hun authentieke en talentvolle zelf te komen. En niet onbelangrijk: naast het je eigen maken van de vele therapeutische tools, krijg je ook de kans om uitgebreid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse en wil je een duurzaam geschenk geven aan jezelf en aan anderen? Wil je duurzaam investeren in je toekomst? Kom dan naar de introductiedag van het 33ste opleidingsjaar van de SRN en schrijf je in voor de opleiding!

Wat kun je tijdens de introductiedag verwachten? Je krijgt uitleg over wat een trauma is en hoe het in je leven doorwerkt en je eigen “innerlijke duurzaamheid” verzwakt. Ook leer je hoe ervaringen tijdens de jeugd, geboorte, zwangerschap of vorige levens je kunnen beïnvloeden. We nemen je mee op reis – via een groepsvisualisatie – naar een van je vorige levens en er wordt in de middag een demonstratiesessie gegeven met een van de deelnemers (uiteraard op vrijwillige basis). En natuurlijk krijg je gedurende de dag voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Dus klaar voor duurzaamheid? Meld je gauw aan!

Hieronder de informatie op een rij:

  • Wat: introductiedag SRN (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland)
  • Wanneer: zondag 6 januari 2109 
  • Waar: Cremerstraat 390, 3532 BS Utrecht
  • Tijd: 10-17 uur

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je je opgeven?

  • Download en verstuur het inschrijfformulier voor de introductiedagen van de opleiding in 2019 of
  • bel 06-36143800