Kleur bekennen

Kleur bekennen

De herfst is begonnen en de bomen laten zich zien in hun prachtige kleuren. De metamorfose van groen naar goudgeel en vuurrood is altijd een prachtige verrassing: wie had gedacht dat achter al dat groene nog zoveel goud en vuur zou zijn? Het is alsof de bomen, nu het nog kan, hun kleur echt durven te bekennen en zich willen laten zien in al hun pracht.

Durf jij ook kleur te bekennen en je eigen jouw goud en vuur te laten zien door een nieuw pad in te slaan? Wil je je ook zo onderscheiden en meer kleur geven aan je leven en aan het leven van anderen? Als zelfontplooiing bij jou op nummer één staat en je wilt het combineren met het helpen en inspireren van anderen, kom dan naar de introductie-dag van de SRN!

Wat kun je verwachten? Je krijgt uitleg over wat een trauma is en hoe het in je leven doorwerkt en zo je eigen “kleur” vertroebelt. Ook leer je hoe ervaringen tijdens de jeugd, geboorte, zwangerschap of vorige levens je kunnen beïnvloeden. We nemen je mee op reis – via een groepsvisualisatie – naar een van je vorige levens en er wordt in de middag een demonstratiesessie gegeven met een van de deelnemers (uiteraard op vrijwillige basis). En natuurlijk krijg je gedurende de dag voldoende gelegenheid om je vragen te stellen zowel aan de aanwezige docenten als ook aan de tweede-jaars studenten die aanwezig zijn voor hun lesblok. Dus geïnspireerd de zomer in? Meld je gauw aan!

Hieronder de informatie nog eens op een rij:

  • Wat: introductiedag SRN (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland)
  • Wanneer: zondag 4 november 
  • Waar: Cremerstraat 390, 3532 BS Utrecht
  • Tijd: 10-17 uur

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je je opgeven?

  • Download en verstuur het inschrijfformulier voor de introductiedagen van de opleiding in 2019 of
  • bel 06-36143800.