Omdat je een opleiding zoekt waarmee jij straks een professionele praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie kunt starten of waarmee je je bestaande praktijk met een doeltreffende therapie kunt uitbreiden. Twijfel je er nog over of je ook echt professioneel aan de slag wilt met de therapie, ook dan is de opleiding geschikt voor je. Je kunt namelijk tegen een gereduceerd tarief deelnemen en vrijstelling krijgen van supervisie en theorietoetsen. Na afloop ontvang je dan een certificaat.

Ga je echter voor het diploma, dan kun je na het behalen ervan lid worden van de beroepsvereniging NVRT. De SRN heeft als eerste school met reïncarnatietherapeuten een professioneringsslag gemaakt door een beroepsvereniging op te richten (NVRT) waar later andere scholen zich bij hebben aangesloten.

Kies je voor de SRN, dan kies je voor een opleidingsinstituut met ruime internationale ervaring dat al sinds 1986 professionele opleidingen op hbo-niveau verzorgt. Daarnaast houden wij ons goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van onderzoek en therapeutische modellen. Het opleidingsniveau is dan ook zeer professioneel en van hoge kwaliteit. De SRN heeft een CRKBO-registratie (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Welke voordelen zijn er nog meer?

Begeleiding

Ons docententeam begeleidt je door middel van constante monitoring.

Praktische opleiding

Je krijgt een praktische (geen theoretische) opleiding.

Uniek lesprogramma

Wij onderscheiden ons met een lesprogramma dat onder andere uitgebreid aandacht geeft aan hoe je een professioneel en analytisch voorgesprek voert met je cliënt.

Ruim werkgebied

Reïncarnatie- en regressietherapie kent een erg ruim werkgebied (het verleden in de ruimste zin van het woord) en als therapeut ben je breed inzetbaar voor een groot scala aan problemen van veel verschillende cliënten.

Holografisch model

Binnen het holografisch model behandelen we uitgebreid veel verschillende methoden en technieken, waardoor je je bekwaamt in een therapievorm die voor veel cliënten geschikt is.

Werken met kinderen

In aangepaste vorm kun je er ook heel goed mee met kinderen werken. De SRN geeft hiervoor aparte modules.

Stage/procesdagen

Al tijdens de opleiding leer je om (onder professionele begeleiding) met cliënten van buitenaf te werken. Dit gebeurt tijdens de ‘procesdagen’ in het tweede jaar.

Opleidingskosten

De opleidingskosten die je betaalt zijn ‘all in’, dus inclusief theorie- en praktijkexamens, supervisies, alle verblijfskosten van de interne procesdagen, de syllabus en nog meer. Je komt dus niet tijdens de opleiding voor financiële ‘verrassingen’ te staan.

Beroepsvereniging (NVRT)

Nadat je het diploma hebt behaald, kun je direct lid worden van de beroepsvereniging (NVRT).

Locatie

De opleiding vindt plaats in het weekend en op een goed bereikbare plaats in Utrecht, wat betekent dat de kans op files erg klein is. De ligging is centraal en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken.