SRN biedt je de mogelijkheid om al tijdens de opleiding met cliënten te werken

Elk jaar doen we dat tijdens speciale procesdagen. Dat is een uniek initiatief van de SRN, waarbij tweedejaarsstudenten vier aaneengesloten dagen met cliënten van buitenaf werken. Ze doen dit onder professionele begeleiding van deskundige docenten. De dagen vinden plaats in congrescentrum De Glind in Barneveld. Deze dagen zijn erg leerzaam, want met deze praktijklessen doe je meteen ervaring op in het vak. Maar het heeft ook voordelen voor cliënten, voor wie het een relatief goedkope, maar intensieve manier is om procestherapie te ondergaan. Voor deze dagen betaal je overigens als student niets extra!

Je kunt je ook zelf aanmelden als cliënt….

Bijvoorbeeld als je deze mogelijkheid wilt gebruiken om kennis te maken met het vak, zodat je daarna kunt besluiten om zelf de opleiding te gaan doen.

  • Wanneer: 24 t/m 27 september 2019
  • Waar: congrescentrum De Glind in Barneveld
  • Kosten: € 390,00 all-in.

In 2019 vinden de procesdagen plaats van dinsdag 24 september tot en met vrijdag 27 september in congrescentrum YMCA De Glind (vlakbij Barneveld). Voor deze dagen is een aantal cliënten nodig. Het programma bestaat voor iedere cliënt uit zeven sessies en een zeer gevarieerd avondprogramma. Ideaal om in een korte tijd intensief met jezelf aan de slag te gaan in een veilige en professionele omgeving.

De kosten van deze vierdaagse voor cliënten zijn € 390,00 all in. Dit is inclusief de administratiekosten, overnachtingen, maaltijden, koffie en thee en deelname aan de verschillende andere georganiseerde groepsactiviteiten in de avond. Voor de therapiesessies (7 in totaal) hoef je niet te betalen. Heb je interesse in deelname als cliënt of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bureau@srn-opleiding.nl

Wil je je alvast aanmelden voor de procesweek van 2019 (24 t/m 27 september) klik  hier.