Marianne Baan

Marianne Baan

Gastdocente

Maak het onbewuste bewust en herontdek je oorspronkelijke levenskracht
-Is afgestudeerd als lerares tekenen en heeft door de jaren heen zowel op scholen als in cursusprojecten en privé tekenlessen gegeven. Ook heeft zij als technisch tekenaar bij verschillende  grote bedrijven gewerkt. Zij is tijdens een breed georiënteerde sociaal-filosofische opleiding bij de SPSO in contact gekomen met zowel analytische tekentherapie als reïncarnatietherapie.
Na het behalen van haar diploma heeft zij een twee jaar de opleiding Analytische tekentherapie gevolgd en is vervolgens overgestapt naar de SRN-opleiding waar zij in 2009 afstudeerde en haar praktijk begon in Hilversum. In 2012 heeft zij ook de Kinderopleiding voor reïncarnatietherapie bij Tineke Noordegraaf met veel plezier afgerond.
De overtuiging dat tekenen een integraal onderdeel kan vormen in de reïncarnatietherapie, liet haar echter niet los. Zij heeft sindsdien meerdere cursussen gevolgd bij de opleiding Genezend Tekenen in Zutphen. Deze combinatie van energetisch tekenen en reïncarnatietherapie vormt nu de basis van haar praktijk en cursussen. Marianne is beroepslid van de NVRT.

Courses

Code Naam Duur Start Date
Energetisch tekenen 17 maart 2019