INTRODUCTIEDAG

Deze interactieve dag is bedoeld voor geïnteresseerden die kennis willen maken met regressie- en reïncarnatietherapie en de SRN. Deelname aan een Introductiedag of Procesweek is onderdeel van de toelatingseisen.

KAN IK DAT OOK LEREN?

Enthousiast geworden over de opleiding? Om een goed beeld te krijgen van de opleiding, adviseren wij je om een introductiedag te volgen. Tijdens een introductiedag kunnen belangstellenden een hele dag kennismaken met de holografische reïncarnatie-en regressietherapie en met de school. Het therapeutisch model wordt dan verder uitgelegd, er wordt een groepsvisualisatie gedaan, er zal een demonstratiesessie worden gegeven en er is uiteraard voldoende tijd voor vragen. Tevens wordt ingegaan op de organisatie van de school en het studieprogramma. 

 

Je leert over onderwerpen als: Waarom Reincarnatietherapie? Kan ik dat ook leren? Hoe herken je een trauma? Op welke manieren transformeren we trauma naar heling? 

Voor de opleiding die in januari 2022 begint zijn de introductiedagen gepland op:

  • Zondag 4 juli 2021

  • Zondag 5 september 2021

  • Zondag 14 november 2021

  • Zondag 9 januari 2022

INSCHRIJVING INTRODUCTIEDAG

Een introductiedag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. Afhankelijk van de aanmeldingen vinden de introductiedagen soms op verschillende locaties plaats (Utrecht, Leiden of Hilversum).

 

Je kunt je op de volgende manier inschrijven voor een introductiedag:

De kosten van een introductiedag zijn € 25,-. Dit bedrag kan je overmaken op Postbanknummer NL74 INGB 0008 9828 28 t.n.v. School voor Reïncarnatie- en Regressietherapie Nederland te Utrecht. Je vermeldt daarbij op welke introductiedag je aanwezig wilt zijn. Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je de definitieve bevestiging en de routebeschrijving.

ORIËNTATIEGESPREK

Past de intoductiedag niet in jouw agenda? Heb je wel belangstelling?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek met een van onze mentoren.

Stuur een een e-mail met jouw beschikbaarheid naar het bureau SRN