top of page
INTRODUCTIEDAG

Deze interactieve dag is bedoeld voor geïnteresseerden die kennis willen maken met regressie- en reïncarnatietherapie en de SRN. Deelname aan een Introductiedag of Procesweek is onderdeel van de toelatingseisen.

KAN IK DAT OOK LEREN?

Enthousiast geworden over de opleiding? Om een goed beeld te krijgen van de opleiding, adviseren wij je om een introductiedag te volgen. Tijdens een introductiedag kunnen belangstellenden een hele dag kennismaken met de holografische reïncarnatie-en regressietherapie en met de school. Het therapeutisch model wordt dan verder uitgelegd, er wordt een groepsvisualisatie gedaan, er zal een demonstratiesessie worden gegeven en er is uiteraard voldoende tijd voor vragen. Tevens wordt ingegaan op de organisatie van de school en het studieprogramma. 

 

Je leert over onderwerpen als: Waarom Reincarnatietherapie? Kan ik dat ook leren? Hoe herken je een trauma? Op welke manieren transformeren we trauma naar heling? 

De opleiding voor 2024 is bijna vol. Voor de opleiding die in januari 2025 begint zijn de introductiedagen gepland op:

  • 30 juni 2024

  • 1 September 2024

  • 10 November 2024

INSCHRIJVING INTRODUCTIEDAG

Een introductiedag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur en kost € 32,-. Afhankelijk van de aanmeldingen vinden de introductiedagen soms op verschillende locaties plaats (maar meestal in Hilversum).

 

Om je in te schrijven voor een introductiedag stuur je ee e-mail naar bureau SRN. Je vermeldt daarbij op welke introductiedag je aanwezig wilt zijn. Bureau SRN kijkt dan of er plek is en stuurt je een inschrijfformulier. Als je inschrijving voor de introductiedag bevestigd is, kan je de kosten van € 32,-.overmaken op rekeningnummer NL74 INGB 0008 9828 28 t.n.v. School voor Reïncarnatie- en Regressietherapie Nederland te Utrecht. Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je de definitieve bevestiging en de routebeschrijving.

bottom of page