top of page
VERDIEPING

Als therapeut is het belangrijk dat je je regelmatig laat na- en bijscholen. Ook daarvoor kun je bij de SRN terecht. Want wij hebben een ruim aanbod van verschillende onderwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Zowel de lesblokken het tweede jaar van de opleiding als ook de verschillende modulen van het derde jaar kunnen als losse bij- en nascholing worden gevolgd. Scroll naar beneden om het actuele aanbod te zien.

Kijk op deze pagina voor data, kosten en locatie van de verdiepingslessen (derde jaars lessen). Voor informatie over inschrijving, zie onder aan deze pagina.

Inschrijving 3e jaar
INSCHRIJVING

  1. Inschrijving voor losse lesblokken van het eerste jaar is helaas niet mogelijk omdat het maximum aantal studenten bereikt is. 

  2. Voor de lesweekenden van het tweede jaar zijn per keer 2 plaatsen beschikbaar. 

  3. De verschillende lesdagen van het derde jaar kunnen als losse bij- en nascholing worden gevolgd.

 

Voor alle lessen, maar vooral voor het bijwonen van de les voorouderregressie, wordt voorrang gegeven aan afgestudeerde regressietherarapie therapeuten die aangesloten zijn bij de NVRT.

Als je je wilt inschrijven voor één van de lessen, vul dan onderstaand formulier in en neem dan contact op met het bureau van de SRN: bureau@srn-opleiding.nl of tel: 06 – 36 14 38 00 (voicemail inspreken is ook goed). 

 

Let op: aanmelden voor een bijscholing is mogelijk tot 3 weken van te voren.

bottom of page