top of page
INTRODUCTIEDAG

Deze interactieve dag is bedoeld voor geïnteresseerden die kennis willen maken met Reincarnatietherapie en de SRN. Deelname aan een Introductiedag of Procesweek is onderdeel van de toelatingseisen.

KAN IK DAT OOK LEREN?

INSCHRIJVING INTRODUCTIEDAG

Enthousiast geworden over de opleiding? Om een goed beeld te krijgen van de opleiding, adviseren wij je om een introductiedag te volgen.

Tijdens een introductiedag kunnen belangstellenden een hele dag kennismaken met de holografische reïncarnatie-en regressietherapie en met de school. Het therapeutisch model wordt dan verder uitgelegd, er wordt een groepsvisualisatie gedaan, er zal een demonstratiesessie worden gegeven en er is uiteraard voldoende tijd voor vragen. Tevens wordt ingegaan op de organisatie van de school en het studieprogramma. 

 

Je leert over onderwerpen als: Waarom Reincarnatietherapie? Kan ik dat ook leren? Hoe herken je een trauma? Op welke manieren transformeren we trauma naar heling? 

Voor de opleiding die in januari 2021 begint zijn deze gepland op:

  • Zondag 6 september 2020

  • Zondag 15 november 2020

  • Zondag 10 januari 2021 (laatste introductiedag)

Een introductiedag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. Afhankelijk van de aanmeldingen vinden de introductiedagen soms op verschillende locaties plaats (Utrecht, Velp of Leidschendam), maar meestal in de ruimte aan de Pretoriadreef 49 te Utrecht.

 

Je kunt je op de volgende manier inschrijven voor een introductiedag:

De kosten van een introductiedag zijn € 25,-. Dit bedrag kan je overmaken op Postbanknummer NL74 INGB 0008 9828 28 t.n.v. School voor Reïncarnatie- en Regressietherapie Nederland te Utrecht. Je vermeldt daarbij op welke introductiedag je aanwezig wilt zijn. Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je de definitieve bevestiging en de routebeschrijving.

ORIËNTATIEGESPREK

Past de intoductiedag niet in jouw agenda? Heb je wel belangstelling?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek met een van onze mentoren.

Stuur een een e-mail met jouw je beschikbaarheid naar het bureau SRN

INSCHRIJVEN INTRODUCTIEDAG
bottom of page